Thursday, November 12, 2009

TIBE2 JE...


citenye cmni..semalam aku bukak la blog en tgk blog2 korang..pastu aku terpandang la satu blog kawan aku nie...bile aku tgk je posting2 die aku rase sangat terase tak tau nape bleh jadi cmtu..tbe2 je..bukan terase pasal die jahat ke ape die baik aku terasa sedih pasal die ngan aku jauh gler perbezaan..die lebih better dr aku dr segi kehidupan, paras rupa segala2nye lah..mmg die beruntung..aku bukan jeles cume selepas aku tgk gmbr yang die post tu aku rase diri aku kecik gler nak banding ngan die macam tak layak je nk kawan ngan die ouh..mmg semalam macam nk nangis pun ade gak..aku tak tau nape bleh jadi macam nie...aku nie keras ati gak..ntah kenape tgk post die tersentuh hati aku..jgn salah sangke plak aku terase or sedih bukan sebab die jahat ke ape yea..cume ye la die jauh berbeza dari aku...soo mmg aku rase semalam aku rase sgt2 terasa hanya tuhan je tau...so aku takleh nk g tau sape nanti salah faham plak..tp pape pun aku bersyukur sebab bukan sume orang yang tgk darjat en...hurmmmmmmmm

7 comments:

atyn said...

laa.. putewi .. ni pesal lak neh . ngan sape lak kau terasa neh .. aku eh ?? haha *perasan cantik larh tuh !*
weh , cite kat aku sape ?? ;)
chill okeh !

nurkaloi said...

eahhh
awatnyer terase hati??
pelik la ko ni
hehehehe
takpe2 kiter jadik mmber sampai mati
tak kire la lawa ke tak lawa ker
ape yg pnting kerjasama...

tiawa@nek tiara said...

he3 korang tade pape le..just luahan hati je..da tade bende nk post kt blog nie..hu3

tiawa@nek tiara said...

hei atyn ko tu cantikla...k ak chill nie..hik3

miauw said...

nape ni tiara? sape yg berani wt k cm nie..... meh sini ak bg tumit. hehehehe... sabar jew wei... sume org x perfect....

****wAnA Ar pE LAgi**** said...

sabar itu separuh dari iman.....

****wana mighty****

tiawa@nek tiara said...

huh tq la korang bg semangat kt akuh nie..kih3