Thursday, November 5, 2009

OFIS N MEJE AKU..




ni le meje aku bapak bersepah en..mase ni byk keje..

                                       tersnap gmbar abg ni lak..tgk tu sume bz dok pandang je laptop tu

4 comments:

nurkaloi said...

amboiii
bapak bz office ko
lau kat office aku ni
takde duduk jer
siap bergayut pun ade taoo
hahahaha
bagus laa...

miauw said...

lawa gak wei opis ko.... hehehehehe

peh sume bz...

atyn said...

heheh ! tiara , lame tak update blog an ko . smpai da mcm2 aku wat kat blog dah . dulu punye la tareti . hehe .
weh, gamba2 ni sume leh ar masok report ouh ! heh ! ;)

tiawa@nek tiara said...

tu ar atyn aku bile ade rase nk post baru aku post..kih3 malas doh..aku bukak je tgk ade kumen tak pastu aku tutp..he3..ha ah en leh letak kt tajok ofis ni pun amik sorok2 takut dorang pasan lak..kah3