Wednesday, November 4, 2009

BUAT DO NO JEW.......

haaa aku nk gelak lu yeak....ha3...cm ni tau td lunch aku balik la umah en..
pe lagi makan ar..alang2 umah dekat en...ni terjadi bukan kt umah tp mase nk balik ofis balik....
mase tu ujan renyai2 au..aku pun terkedek2 ar jalan..ye ar bukan basah sgt pun...sekali apa nk sampai da celcom nie..tibe2 je ujan tu laju lak..erk laju??eh lebat...he3..aku pun berteduh la kt company len...pastu da renyai lik aku jalan lar balik celcom...pastu die laju balik..aduiiiiiii..aku tak kire aku jalan je..da2 tgh lintas jalan tu en ak takle pandang kiri kanan nk cepat en..sekali kene HOONNNNNNNNNNN..ha amek kau men lintas je lagi..tp nk smpai tepi da time tu..aku gelak n buat dono je weh cm tade pape padahal agak malu gak tuh........hik3.....tak leh blah...nk elak ujan sekali kene hon seb bek tak kene langgar....nasib2..

2 comments:

nurkaloi said...

hoi agak2 la wey
hehehe
ye pun nak cepat ingat dunia k...
tahu la ko da cukup bekalan dunia
hahahahaha...

tiawa@nek tiara said...

haha siot je ko makcik...
mane tau cukup??blom tau...
ha3 sib bek tak kene langar en..
alau tak tak dpt jumpe korang...ish3