Sunday, December 13, 2009

fUhhhhhhhhhhhhh



fuhh entry.........ceh2 sebenarnye aku ni haa penat update blog nie dari mggu lepas n arini barula siap rasenye lah kan..da tak sanggup nk upload ape2 lagi dah..penat giler....aku tukar template masukan widget mane yang patut pasal widget sume ilang en bile tukar template..so terpakse la mencari balik kat tenet tu widget2 yang patut diletakkan ke dalam blog nie...hurmm aku rase ok la kot template yg baru nie..mals da nk tukar2 lagi..tggu lame dulu bru tukar...hik3..hah...tu je kot nk cite...ni aku selitkan gmbar spongebob, bersempena blog aku pun name spongebob en...hak3

4 comments:

fadh said...

nice bAbe !

dada said...

sexy la page niey

achasishomel said...

lawa lah! mane lu crik. gua pon mau jugak! hehe.
mak ko rock. berkacamata hitam.
;)

tiara_ara said...

wah2 tq korang..aku pun takde niat nk tukar template nie sebenarnye tp ntah sape ntah bg link kat aku punye chitchat so aku try ar bukak n tgk cantik pulak en, korang cube g chitchat kt blog aku ade link die..acha..yeh mak aku mmg rock abis wehh..hak3..dada...ketepikan gmbar tu aku pun tak pasan sebenarnye..hik3