Friday, August 21, 2009

TEKA-TEKI YANG PERLU DIBERI PENAMPAR!!!

1)Lubang ape yang rasanye hangat,nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik....

2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M opp!!! salah EPL laaa

3)Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.

4)Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
Answer: Kuda belang....cube kira brape black belt dia ade.

5)Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.

6)Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'

7)Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...

8)Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus

9)Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut

10)Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak

11)Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'

12)Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer:Sekretari baik..................'Selamat pagi Boss' Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni Boss'

13)Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang...heheheh

14)Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur

15)Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung

16)Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat...

17)Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ...gile ape...

18)Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah......



heheheh aku cilok dari internet

2 comments:

achasishomel said...

haha.
kelakar lar.
:)
ko cilok mane nih?

tiara_ara said...

cilok kt tenet..hehehe
xde keje weh..
tu yg crik bende plik2 tuh...