Wednesday, August 19, 2009

BEST LA PLAK RASENYER..

arini aku amik cuti separuh hari stat dari tengahari nie..
ade hal la pulak..
smlm cuti satu hari pun ade hal gak...
sib bek la kak akma ni jenis yang sempoi je en..
x byk tanye...senang je minx cuti ngan die die kate"cutilah dulu borang2 nk kene isi tu ble2 pn bleh"heheheh..
mmg sng deal ngan die...
mmg best rasenye asik nk cuti je..
coz bukan ade keje sgt pun kt sini skit2 je adelah..
same je kalau tak datang pun...huahuahua

3 comments:

miauw said...

amboi... weh ak p0n amik half day esok... nk g jln2 kat seremban... heheh.. nak shopping duit PTPTN.... sian kan baru nk shopping... sblom ni tak de mase aa lak... heheh bestnyerr ko...

jai.jezz ^.~ said...

best betul... keje apa ni. sesenang nak amik cuti..

tiara_ara said...

dak praktikal jadi pembantu setiausaha...tu la mmg sng nk deal ngan bos nie mungkin sbb emergency leave so die tak kisah lagi pun x byk sgt keje die bagi..