Friday, January 15, 2010

suda malas nk update

suda malas le wweh nk update blog nie sejak da masuk poli en...lgipun internet tade so takleh nk wat ape...so skang tgh tunggu nk mule belajar je lah..haduii sem 4 nie mesti berat2 die punye subjek..alah sgt tensen plak...sem 4  ni kitorang dpt subjek akaun..mampus..tak tau nk buat cmne aku da la tak pandai n tak minat akaun..seram gak nie..haduii..so korang sape2 yang pandai tu ajar2 lah aku..hak3..mmg aku lemah giler bab akaun ni even pun ade basic tp tak tinggi mane pun..wawawa..atas2 pagar je belajar..keh tu je ah nk cite kot..haa lagisatu alhamdulillah aku pat asrama even agak jauh kebelakang aku dapat..hai nasib2..to takpe gak da due sem berturut2 aku dpt depan en so dpt gak rase dok belakang n mmg baru terasa penat giler..ha3 pasni takah exercise lagi dah jalan g klas je gerenti basah baju aku..kah3...so smpai sini je lah nak update blog je sebenarnye..k bye..chow...

2 comments:

miauw said...

same arrr ak pon dh mls nk update.... sibuk aa skunk lg2 bile dh masok poli ni ha....

seindahhiasan said...

Anda minat menulis dan membaca?

Jom singgah:
http://www.seindahhiasan.com :)